Dit was de ochtend: Boilesen eist smak geld, Westermann 'bijna lachwekkend'

Dit was de ochtend: Boilesen eist smak geld, Westermann 'bijna lachwekkend'

04-08-2016 12:15
5

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

FC Twente en Van den Belt gaan uit elkaar
Gerard van den Belt verlaat FC Twente. De voormalig directeur van de Enschedeërs was de laatste maanden als adviseur in dienst van de club. Van den Belt geeft aan een teleurstellende periode gekend te hebben in de Grolsch Veste

Veeleisende Boilesen eist 'smak tekengeld'
Nicolai Boilesen eist een flinke som tekengeld van zijn nieuwe werkgever. De transfervrije linksback is er sinds zijn vertrek bij Ajax nog niet in geslaagd om een nieuwe club te vinden. Onder meer Racing Genk en Anderlecht tonen interesse, maar de Belgische clubs worden afgeschrikt door het flinke bedrag dat de Deen vraagt. (Het Nieuwsblad) 

Van Halst heeft weinig vertrouwen in ' bijna lachwekkende' Westerman
Analist Jan van Halst ziet Heiko Westermann niet meer slagen in het Ajax-shirt. De Duitse verdediger zakte flink door het ijs tijdens zijn debuutwedstrijd tegen PAOK Saloniki (2-1 winst). Volgens Van Halst was het 'bijna lachwekkend' wat de ervaren verdediger liet zien. (Ziggo Sport)

'Extreme' Vlaar leeft voor het voetbal en traint met judoka's
Ron Vlaar leeft voor het voetbal. De ervaren stopper van AZ denkt en traint extreem om op topniveau mee te kunnen. Volgens de verdediger is het belangrijk om veel aan krachttraining te doen, omdat 'krachttraining mentale training is'. (De Volkskrant)

De Mos vindt Bergwijn geen 'extreem talent' en wijst naar Kishna en Bakkali
Aad de Mos twijfelt aan het talent van Steven Bergwijn. De achttienjarige vleugelspits van PSV kan volgens de gewezen trainer enkel slagen als hij de 'Memphis-route' volgt. Volgens De Mos is het ook belangrijk hoe het 'tussen de oren zit'. "Kijk maar eens naar Kishna en Bakkali." (Eindhovens Dagblad)