Harde woorden bij Heracles na deceptie: We moeten ons kapot schamen

Harde woorden bij Heracles na deceptie: "We moeten ons kapot schamen"

04-08-2016 21:48
9

Het Europa League-avontuur bleef donderdag definitief beperkt tot twee wedstrijden voor Heracles Almelo. Iliass Bel Hassani vindt dat zijn ploeg dat alleen zichzelf kan aanrekenen.

Heracles maakte donderdagavond pijnlijk kennis met de harde wetten van Europees voetbal. FC Arouca hield de bezoekers op een 0-0 gelijkspel, wat precies genoeg was na de 1-1 van vorige week. "We moeten ons kapot schamen richting onze supporters", foetert Bel Hassani tegenover FOX Sports. De trouwe fans van Heracles legden een helse reis af voor het bezoek aan Arouca.

"Dit is een grote domper. We hadden nog wel zo'n goed gevoel. We wilden echt laten zien dat we beter zijn dan FC Arouca. Het leek wel alsof we vanaf de eerste minuut met spanning speelden, we bleven ver onder ons niveau."

Heracles verbeterde zich licht in de tweede helft, maar voldoende voor de bevrijdende uitgoal was het niet. "Eigenlijk is de echte scherpte er de hele wedstrijd niet geweest. We verloren veel duels en waren heel slordig aan de bal. In feite hebben wij Arouca sterker gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn.'