'Barcelona komt in zoektocht naar stand-in voor MSN uit op Olympische Spelen'

'Barcelona komt in zoektocht naar stand-in voor MSN uit op Olympische Spelen'

Gepubliceerd: maandag 8 augustus 2016 om 12:11ma 08-08-2016 om 12:11

De zoektocht van FC Barcelona naar een nieuwe aanvaller is nog verre van voorbij. Luciano Vietto en Kevin Gameiro kwamen niet naar Camp Nou, maar maandag zou een Braziliaan in aantocht zijn.

Het gaat volgens Sport om Luan, een 23-jarige aanvaller van Grêmio. Hij werd de laatste dagen op de Olympische Spelen bekeken door technisch secretaris Robert Fernandez van Barça. De Brazilianen kwamen tegen zowel Zuid-Afrika als Irak niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Fernandez zou echter voldoende onder de indruk zijn geraakt van Luan om hem als vierde aanvaller naar Camp Nou te willen halen. De basis voor een deal tussen Barça en Grêmio is reeds gelegd door Fernandez en de zaakwaarnemers van de Braziliaanse aanvaller.

Luan zou zelf maar wat graag naar Barcelona willen vertrekken. Hij staat ook in de belangstelling van Engelse, Duitse en Italiaanse clubs, maar heeft er een rol op het tweede plan voor over om naar zijn droomclub te verkassen. Barça is al de hele zomer op zoek naar een stand-in voor Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws