De Boer: Een paar spelers van Ajax zie ik wel in de Serie A, maar nu nog niet

De Boer: "Een paar spelers van Ajax zie ik wel in de Serie A, maar nu nog niet"

09-08-2016 15:08
35

De tijd is misschien wel de grootste tegenstander van Frank de Boer in zijn eerste weken als trainer van Internazionale. Over iets minder dan twee weken begint de Serie A al.

De Boer, die een driejarig contract heeft ondertekend, moet gelijk aan de slag, want woensdag wacht een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Volgende week zondag begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Chievo Verona. "Twee weken voorbereiding is weinig. Het is geen ideale situatie, Dat is duidelijk", erkent De Boer bij zijn eerste kennismaking met de Italiaanse pers.

"Maar we hebben een getalenteerde, ervaren ploeg. Deze selectie heeft veel meer ervaring dan Ajax, dus ik verwacht dat ze sneller mijn ideeën zullen overnemen. Na de winterstop zullen we zien hoever we zijn."

De Boer liet al optekenen dat hij in principe geen spelers overneemt van Ajax. "Een paar spelers van Ajax zie ik wel in de Serie A, maar nu nog niet", citeert het Algemeen Dagblad de trainer, die verder de aanval wil openen op landskampioen Juventus. "Niets is onmogelijk. Maar Juventus is ontzettend sterk, heeft een fantastische selectie."