Utrecht-uitblinker gelinkt aan PSV: 'Zou een mooie vervolgstap kunnen zijn'

Utrecht-uitblinker gelinkt aan PSV: 'Zou een mooie vervolgstap kunnen zijn'

10-08-2016 06:48
15

Bart Ramselaar is niet verbaasd dat hij in de wandelgangen wordt gelinkt aan PSV. De Eindhovenaren zoeken nog een middenvelder nu een nieuwe huurdeal voor Marco van Ginkel is afgeketst. De jongeling van FC Utrecht noemt PSV een 'mooie vervolgstap'.

"'Voetballers die zich bij een club uit de subtop in beeld van Oranje spelen, die wekken de belangstelling van Nederlandse topclubs", zegt Ramselaar in Voetbal International. "Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, want ik ben gewoon volop met FC Utrecht bezig."

Wedden

Meer odds

De twintigjarige jeugdinternational beseft dat plannen in het profvoetbal lastig is. "Maar ik denk wel goed na over wanneer welke stappen goed voor mij zouden zijn. Er zijn nu al buitenlandse clubs met interesse, maar ik ga niks overhaasten. Ook in Nederland kan ik nog genoeg progressie maken. Het einddoel is de Europese top. Het mooiste lijkt me de Primera Divisíón."

Ramselaar droomt van FC Barcelona. "Het is weinig jongens gegeven om bij die club te spelen, maar dromen mag altijd toch? Een club als Villarreal zou ook prachtig zijn. Ik denk dat het Spaanse voetbal mij goed ligt, met het technische en snelle combinatiespel op het middenveld. Maar dat is toekomstmuziek. Ik doe het stap voor stap, met het hoogst mogelijke niveau als mikpunt."