Kamp Siem de Jong sluit PSV niet uit: Ik snap de gedachte wel

Kamp Siem de Jong sluit PSV niet uit: "Ik snap de gedachte wel"

10-08-2016 07:00
35

Siem de Jong sluit een terugkeer naar de Eredivisie niet uit, ook PSV niet. Dat laat de zaakwaarnemer van de middenvelder van Newcastle United weten.

De Jong behaalde in zijn carrière de grootste successen bij Ajax, maar dat zorgt er niet voor dat hij op voorhand 'nee' zegt tegen PSV. "Laat ik vooropstellen dat er nu geen gesprekken tussen PSV en ons zijn'', zegt zaakwaarnemer Louis Laros in het Algemeen Dagblad. "Ik snap de gedachte wel, ook omdat zijn broer in Eindhoven speelt. Siem richt zich momenteel op zijn herstel en dat duurt vermoedelijk nog twee of drie weken."

De kans bestaat echter wel dat De Jong, die door blessures amper minuten heeft gemaakt bij Newcastle, kan vertrekken. "Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode", besluit Laros.

PSV leek vol voor Marco van Ginkel te gaan, maar omdat de Chelsea-middenvelder geblesseerd is en zich eerst op zijn herstel richt, moet de kampioen van de Eredivisie op zoek naar alternatieven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie