Sneer vanuit Manchester naar Real: 'Gelezen dat ze niet genoeg geld hadden'

Sneer vanuit Manchester naar Real: 'Gelezen dat ze niet genoeg geld hadden'

10-08-2016 22:49
17

Manchester United-icoon Andy Cole vindt het geen enkel probleem dat de Engelsen schrikbarend veel geld hebben neergelegd voor Paul Pogba. De voormalige aanvaller van 'The Red Devils' vindt dergelijke transfersommen bij de huidige tijd horen.

"Als je een topspeler wilt halen, dan zul je veel moeten betalen", zegt Cole op de website van Manchester United. "Wanneer een club honderd miljoen euro vraagt, dan moet je dat betalen. Ik ben ervan overtuigd dat we een wereldspeler in huis hebben gehaald. Zijn beste jaren gaan nog komen."

Manchester United telde 105 miljoen euro neer voor Pogba, en dat bedrag kan verder oplopen. Daarmee is de Fransman de duurste speler ter wereld. Bovendien was de topclub het eveneens geïnteresseerde Real Madrid te snel af. "Zo zou je dat kunnen zeggen. Ik heb berichten gelezen dat Madrid niet voldoende geld had om Pogba te betalen", zegt Cole.

Cole vervolgt: "Als hij vanwege het voetbal heeft gekozen, zou dat ook geweldig zijn. Al helemaal omdat Manchester United dit seizoen geen Champions League speelt. In de jaren ervoor bereikte Pogba met Juventus de kwartfinale en de finale van de Champions League. Hij moet veel vertrouwen hebben in zijn toekomst bij Manchester United."