Zlatan zinspeelt nu al op langer verblijf: 'Misschien wel langer dan drie jaar'

Zlatan zinspeelt nu al op langer verblijf: 'Misschien wel langer dan drie jaar'

13-08-2016 10:40
12

Zlatan Ibrahimovic heeft bij Manchester United een contract voor een jaar, maar de Zweedse spits sluit niet uit dat hij langer op Old Trafford blijft. De voormalig Ajacied wacht af hoe komend seizoen verloopt.

"Je weet het nooit", zegt Ibrahimovic tegen Sky Sports. "Ik zou hier ook langer dan twee jaar kunnen blijven, of misschien wel langer dan drie. Laten we afwachten hoe lang ik het juiste gevoel heb. Ik wil niet ergens zijn, omdat ik Zlatan Ibrahimovic ben. Ik wil ergens zijn waarbij ik bij kan dragen aan het boeken van resultaten."

De Scandinaviër debuteert zondag in de Premier League met een uitwedstrijd tegen Bournemouth. Zijn komst naar Engeland is veelbesproken. "Het enige risico voor mij hier is dat ik niet win", aldus Ibracadabra. "Individueel zie ik geen risico's. Ik hoef me niet te bewijzen. Ik heb mijn carrière en daarin heb ik gedaan wat ik heb gedaan. Dat neem ik mee naar Engeland en het gaat er nu om, om weer te winnen met Manchester United en de club weer te laten stralen."