Update: 'Mysterieuze De Boer krijgt bezoek voor topaankoop van 45 miljoen'

Update: 'Mysterieuze De Boer krijgt bezoek voor topaankoop van 45 miljoen'

15-08-2016 07:56
3

Frank de Boer heeft bevestigd bezig te zijn met Joao Mario. De Portugees wordt al lange tijd in verband gebracht met Internazionale en zou de eerste Inter-aankoop onder trainer De Boer moeten worden.

Op de website van Inter blijft De Boer echter mysterieus. "Hij is Europees kampioen en veel grote teams volgen hem, dat laat zien dat hij kwaliteiten heeft", zijn de woorden van de oefenmeester, die deze zomer Ajax verliet voor de Italiaanse topclub.

Het Italiaanse La Gazzetta Dello Sport wist vrijdag al te melden dat de komst van Joao Mario rond was. Volgens het medium zou Inter een bedrag van liefst 45 miljoen euro overmaken aan Sporting Portugal voor de aanvallende middenvelder.

Zonder Joao Mario wist De Boer zijn eerste duel als trainer van Inter zaterdag overigens te winnen. Inter was met 2-0 een maatje te groot voor het Schotse Celtic. "Dit team is erg getalenteerd en daarom zullen we ons verbeteren. Dit is een goede eerste stap", sprak De Boer al positieve woorden tegenover FOX Sports.

Update 15 augustus, 07.56 uur: Het lijkt er sterk op dat Joao Mario naar Inter verkast. Inmiddels heeft Bruno de Carvalho, de president van Sporting, een vliegtuig naar Milaan gepakt voor de laatste transferonderhandelingen. Dat meldt Sky Sport Italia. Naar verluidt gaat het om een huurperiode van een jaar met een huursom van 10 miljoen euro. Inter krijgt een optie tot koop voor 30 miljoen plus 5 miljoen euro aan bonussen. Het totaalbedrag kan zo oplopen tot circa 45 miljoen euro.