Cillessen boos na 'ongelukkig moment': Ik zit niet lekker in mijn vel

Cillessen boos na 'ongelukkig moment': "Ik zit niet lekker in mijn vel"

16-08-2016 23:11
35

Jasper Cillessen is boos op zichzelf, na het 1-1 gelijkspel van Ajax tegen FK Rostov in de play-offs van de Champions League. De doelman ging in de fout bij de Russische openingstreffer.

Cillessen liet zich bij een vrije trap van Christian Noboa kloppen in 'zijn' hoek. "Of ik boos ben op mezelf? Ja, deze wedstrijd moeten we met ruime cijfers winnen, maar we spelen gelijk door een ongelukkig moment van mezelf", reageert de Ajax-doelman tegenover Veronica.

"Ik zet een muur neer en zij zetten er drie mensen bij", gaat hij terug naar het bewuste moment. "Ik had goed zicht op de bal, maar op een gegeven moment beweegt de muur, ben ik de bal kwijt, probeer ik weer zicht te krijgen op de bal en zet ik een stapje. Dat had ik niet moeten doen. Ik was te laat."

Bij Ziggo Sport keek Cillessen naar zichzelf en trok hij een pijnlijke conclusie. "In de warming-up en op de training gaat het perfect, maar natuurlijk zit ik momenteel niet lekker in mijn vel, ik speel niet goed. Ik hoop dat het langzaamaan beter gaat."

Lees ook: Spelersrapport Ajax: koning van kleine ruimte nog geen afmaker, Cillessen faalt