Klaassen bekritiseert Cillessen en prijst nieuwkomers: Lekkere voetballers

Klaassen bekritiseert Cillessen en prijst nieuwkomers: "Lekkere voetballers"

16-08-2016 23:37
39

Davy Klaassen houdt gemengde gevoelens over aan het 1-1 gelijkspel van Ajax tegen FK Rostov in de play-offs van de Champions League. De aanvoerder, die vanaf de stip de gelijkmaker maakte, was na afloop hard voor Jasper Cillessen.

De doelman van Ajax ging in de fout bij de Russische openingstreffer. Klaassen spaart Cillessen niet. "Ik heb het niet teruggezien, maar de vrije trap was wel van ver. Als ik het zo zag, denk ik dat hij 'm wel had kunnen hebben", reageert de aanvoerder, die de vrije trap overigens zelf inleidde met balverlies, tegen FOX Sports.

Klaassen is wel tevreden over het veldspel van zijn ploeg in de Arena. Tegen Ziggo Sport: "Ik denk dat we vandaag heel goed speelden. We kregen veel kansen in de eerste helft en dan ontbreekt het aan geluk. We hebben een uur lang heel goed gespeeld, maar de kansen moeten er in. We beloonden onszelf niet, want zij hebben eigenlijk niet echt een kans gehad."

Tot slot was hij positief over nieuwkomers Davinson Sánchez en Bertrand Traoré, die tegen Rostov in de basis begonnen. "Ja, dat zijn goede spelers. Lekkere voetballers. Die jongens passen zich heel snel aan."