Verrassend Excelsior heeft nog één wens: De gesprekken zijn al een tijdje bezig

Verrassend Excelsior heeft nog één wens: "De gesprekken zijn al een tijdje bezig"

18-08-2016 14:31
16

Excelsior kent een droomstart in de Eredivisie. Na overwinningen op FC Twente en FC Groningen wordt in Kralingen gekscherend over Europees voetbal gesproken. Dankzij het succes van Excelsior hoopt trainer Mitchell van der Gaag spoedig een spits te begroeten.

Bij de ticketbalie van Excelsior vragen supporters of Europees voetbal ook bij hun kaartje inbegrepen is. "Het is mooi om te horen", zegt Van der Gaag in gesprek met RTV Rijmond. "Dat betekent dat Excelsior leeft. Iedereen heeft vertrouwen. Maar wij moeten heel goed kijken waar we staan. We hebben twee wedstrijdjes gespeeld, dus dat stelt niet zoveel voor. Na tien wedstrijden was het anders geweest. Op dit moment is het leuk, en daar moeten we van genieten. Tegelijkertijd moeten we hard blijven werken."

Ondertussen ontbreekt bij Excelsior een echte spits in de selectie. De Rotterdammers blijven op zoek en hopen dat de goede competitiestart een extra zetje kan zijn voor de beoogde spits. "We werken eraan en hopen de positie zo snel mogelijk in te vullen. Maar morgen hebben we hem nog niet binnen. Ik hoop na het weekend. De gesprekken zijn al een tijdje bezig. Nu moeten we alle aandacht geven aan de jongens die er zijn."