'Trefzekere Zlatan schiet Manchester United langs Southampton'

'Trefzekere Zlatan schiet Manchester United langs Southampton'

19-08-2016 12:00
4

José Mourinho heeft met Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic twee wereldsterren in huis gehaald bij Manchester United, met als doel de landstitel weer eens naar Old Trafford te halen. Vrijdag wacht de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Southampton.

PROMOTIE! Pak 8(!) keer je inzet als Zlatan wéér scoort: KLIK HIER!

Vorig seizoen stonden er bij dit treffen twee Nederlandse trainers voor de dug-out, maar Louis van Gaal (clubloos) en Ronald Koeman (Everton) zijn inmiddels vertrokken. Manchester United versterkte zich behoorlijk in de afgelopen zomer. Daley Blind droeg in het duel met Bournemouth (3-1 winst) de aanvoerdersband, Memphis Depay viel in de slotfase in. 

Southampton zag Graziano Pellè en Sadio Mané vertrekken. Beide spelers werden vorige week gemist bij het 1-1 gelijkspel tegen Watford. Kansen waren er voldoende. Nu wacht dus Old Trafford en de cijfers spreken niet in het voordeel van de bezoekers.

Matchfacts

  • Southampton won maar 2 van de laatste 15 duels tegen Manchester United;
  • Manchester United verloor maar 1 van zijn laatste 7 competitieduels;
  • The Red Devils zijn in BPL-verband al 8 wedstrijden ongeslagen op Old Trafford;
  • Zlatan scoorde voor PSG in de Ligue 1 vorig seizoen 38 keer!

Prognose
Manchester United heeft zich flink versterkt en kan bogen op goede statistieken tegen Southampton. Tel daar het thuisvoordeel bij op en de ploeg van José Mourinho gaat hier winnen: 2-1.

Verhoogde odds! Pak 8 keer je inzet als Zlatan wéér scoort: KLIK HIER!