PSV legt jeugdinternational België vast: Bevestiging dat ik goed bezig ben

PSV legt jeugdinternational België vast: "Bevestiging dat ik goed bezig ben"

18-08-2016 17:52
9

PSV heeft donderdag Matthias Verreth vastgelegd. De achttienjarige aanvaller, die bezig is aan zijn tiende seizoen in Eindhovense dienst, tekent voor drie jaar.

Verreth ligt daardoor tot medio 2019 vast bij PSV, dat een optie op een extra jaar heeft afgesproken. "Voor mij voelt dit contract als een bevestiging dat ik goed bezig ben", aldus de jeugdinternational van België op de website van PSV. "De komende periode moet ik laten zien dat ik hier in het Philips Stadion hoor."

De aanvaller richt zich op een basisplek bij Jong PSV. "Ik moet me dit seizoen gaan aanpassen aan de Jupiler League. Zeker in het eerste half jaar. Mijn doel en hoop is om daarna in de tweede seizoenshelft uit te groeien tot een vaste waarde. Dit contract geeft me vertrouwen en het gevoel dat ik goed bezig ben."

Verreth speelt sinds het seizoen 2007/2008 in de jeugdopleiding van PSV, dat hem overnam van Lierse SK. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van trainer Phillip Cocu. Verreth luisterde zijn officieuze debuut tegen VV Dongen (3-1) op met een doelpunt.