'Moest van een vriend horen dat Liverpool me had verkocht; hij feliciteerde me'

'Moest van een vriend horen dat Liverpool me had verkocht; hij feliciteerde me'

19-08-2016 09:15
10

Joe Allen speelde een zeer sterk EK, maar hoefde na zijn vakantie niet meer terug te keren bij Liverpool. The Reds besloten om de middenvelder van Wales aan Stoke City te verkopen, zonder dat Allen daar zélf van wist.

Op vakantie in Ibiza hoorde de speler in kwestie dat hij door Liverpool aan Stoke was verkocht. "Ik kreeg een berichtje van een vriend van me, die me feliciteerde met mijn transfer. Ik wist niet eens wat er aan de hand was op dat moment", stamelt Allen in gesprek met The Daily Telegraph.

"Het is heel teleurstellend dat je zelf niet weet of de club je probeert te verkopen of juist te behouden. Vooral als je hen al hebt gevraagd naar wat er speelt", aldus de Wales-middenvelder. "Als ik eerlijk ben, vind ik het maar niks dat je via de pers moet horen dat ze een bod op je hebben geaccepteerd."

"De communicatie was niet geweldig, maar op het moment dat het bod geaccepteerd was, wist ik wat de intenties van Liverpool waren. Het is vreemd, maar zo gaat het soms. Ik heb geen normaal afscheid kunnen nemen, maar ik ben toch niet echt een sentimenteel persoon. Het is irrelevant nu, omdat ik de transfer heb gekregen die ik wilde hebben", besluit Allen.