Koeman sluit transfers naar Everton niet uit: Dat is ons werk

Koeman sluit transfers naar Everton niet uit: "Dat is ons werk"

19-08-2016 11:33
1

Ronald Koeman sluit niet uit dat Everton zich in de laatste weken gaat roeren op de transfermarkt. De zomerse transferperiode sluit over iets minder dan twee weken.

"Pas dan kunnen we de balans opmaken", zegt Koeman op de website van zijn management Wasserman. "Tot die tijd kan er nog van alles gebeuren. Natuurlijk proberen we ons altijd te versterken, dat is ons werk. We kijken alleen niet naar aantallen spelers die we zouden willen aantrekken, maar naar posities. En we moeten er ook voor waken dat we de ontwikkeling van talenten op onze Academy niet in de weg staan."

In de Engelse media wordt druk gespeculeerd over Joe Hart. De doelman is bij Manchester City op het tweede plan terechtgekomen. De keeper van de nationale ploeg van Engeland wordt veelvuldig gelinkt aan The Toffees.

Everton rondde eerder wel de miljoenenaankoop van aanvaller Yannick Bolasie (Crystal Palace) af. "Yannick is fit en kan ingezet worden. Hij zit dus bij de selectie, maar of hij in de basis begint of op de bank, weet ik nog niet", aldus Koeman over de uitwedstrijd van zaterdag tegen West Bromwich Albion.