Zivkovic is er klaar mee: 'Als ik in mijn neus peuter, staat het op het internet'

Zivkovic is er klaar mee: 'Als ik in mijn neus peuter, staat het op het internet'

24-08-2016 20:30
8

Richairo Zivkovic benadrukt nogmaals dat het beeld dat van hem bestaat, niet klopt. De negentienjarige spits - dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Utrecht - is naar eigen zeggen absoluut geen enfant terrible. 

"Ik heb aardig wat dingen veranderd en de knop omgezet sinds ik terugkeerde bij Ajax na dat jaar Willem II. Het lag soms aan mijn focus en mijn concentratie", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. "Ik weet inmiddels wat het betekent profvoetballer te zijn. Je moet er alles voor overhebben. Daarom was het geen verloren periode bij Willem II. Soms moet je eerst op je bek gaan, om er vervolgens sterker van te worden."

"Sowieso vind ik dat ik te snel een stempel opgeplakt heb gekregen, omdat ik bij Oranje Onder 19 te laat was gekomen", vervolgt Zivkovic. "En niet eens overtuigend te laat. Als ik in mijn neus peuter, staat het al op het internet. Maar ik ken zelf niemand die tegen mij zegt dat ik moeilijk ben. Hoe dan ook, het moet er nu van komen. FC Utrecht biedt mij een prima kans. Ik ben de enige die het kan verpesten."