ADO strikt Ajax-aanvaller met 'kapitaal': Dan heeft hij een mooie transferwaarde

ADO strikt Ajax-aanvaller met 'kapitaal': "Dan heeft hij een mooie transferwaarde"

26-08-2016 14:57

Tommie Beugelsdijk vertrekt niet bij ADO Den Haag. Dat denkt zijn trainer Zeljko Petrovic. De oefenmeester verwacht dat niemand van ADO meer verkast en is blij met zijn versterking Sheraldo Becker.

Leeds United heeft interesse in Beugelsdijk, maar Petrovic denkt niet dat de stopper vertrekt. "Ik geloof niet dat hij weggaat", zegt de trainer in gesprek met Omroep West. "Ik verwacht dat niemand vertrekt", benadrukt hij via het clubkanaal van ADO, dat een goede start van het seizoen kende. De Hagenaars hebben vanaf heden ook de beschikking over aanvaller Becker.

"Een jonge gast van 21. Dat is kapitaal voor de club. Als hij de komende jaren goed speelt, heeft hij een mooie transferwaarde. Als we alleen maar spelers van in 30 halen is de tranferwaarde minder. Becker is dus een goede investering", verzekert Petrovic tegenover ADO TV. "Becker is een speler die iedereen binnen de club wilde hebben. Niks ten nadele van Ruben Schaken. Die heeft het goed gedaan. Maar we krijgen nog veel moeilijke wedstrijden, dus iedereen is welkom."