Willem II 'niet dom en onprofessioneel': 'Ga er vanuit dat hij niet weggaat'

Willem II 'niet dom en onprofessioneel': 'Ga er vanuit dat hij niet weggaat'

28-08-2016 07:10

Een vertrek van Jordens Peters naar sc Heerenveen is niet per se naderend, aldus Willem II-coach Erwin van de Looi. De Tilburgers anticiperen toch alvast en zijn op zoek naar vervanging.

Peters staat al tijden in de belangstelling van Heerenveen, maar desondanks bleef een transfer steeds uit. Van de Looi rekent zich echter allesbehalve rijk. "Ik ga ervan uit dat hij niet weggaat, maar wij willen ons niet laten verrassen in de laatste week. Het zou dom en onprofessioneel zijn om er geen rekening mee te houden dat Heerenveen nog een keer terugkomt. Wie er in beeld zijn? Daarvoor moet je niet bij mij zijn."

Tegenover FOX Sports toonde de coach zich redelijk tevreden met het doelpuntloze gelijkspel van zaterdag tegen Roda JC (0-0). "Ik ben tevreden met de nul. We hebben deze week veel gewerkt aan onze positionering. De spelers hebben de juiste mentaliteit getoond en weinig weggeven. Ik ben blij dat we voor het eerst geen tegendoelpunt hebben gekregen. We maken minder fouten en verdedigen beter als team. Nu hoop ik op wat meer geluk in de afwerking."