Update: Vitesse-middenvelder zet krabbel onder huurdeal met Legia Warschau

Update: Vitesse-middenvelder zet krabbel onder huurdeal met Legia Warschau

31-08-2016 11:55
12

Valeri Qazaishvili vertrekt bij Vitesse. Volgens De Telegraaf maakt de aanvallende middenvelder op huurbasis de overstap naar Legia Warschau, dat dit seizoen uitkomt in de Champions League. 

Qazaishvili (23) moet nog medisch gekeurd worden door zijn nieuwe werkgever, maar Vitesse is er zelf al uit met Legia over de uitleenbeurt van de Georgiër. In Arhem heeft de international nog een contract tot de zomer van 2018. Hij gaf eerder al aan toe te zijn aan een nieuw avontuur. Onder meer Ajax werd aan Qazaishvili gelinkt. Toch leek de stilist dit seizoen gewoon in de Gelredome actief te blijven. 

De start van de nieuwe Eredivisie-jaargang verliep echter teleurstellend. Vitesse-trainer Henk Fraser hield Qazaishvili afgelopen vrijdag op de bank tijdens het thuisduel met FC Utrecht. Ondertussen is de Arnhemse formatie ook druk bezig met het versterken van de selectie. Adnane Tighadouini wordt deze week gepresenteerd. Vitesse huurt hem van Malága. 

Update 31 augustus, 11.55 uur: Valeri Qazaishvili heeft zijn huurtransfer naar Legia Warschau afgerond. De 23-jarige middenvelder signeerde woensdag zijn eenjarige verbintenis, meldt de Poolse club op Twitter. De Georgiër heeft bij Vitesse nog een contract tot medio 2018.