Update: West Ham rondt komst van clubloze WK-winnaar Arbeloa af

Update: West Ham rondt komst van clubloze WK-winnaar Arbeloa af

Gepubliceerd: woensdag 31 augustus 2016 om 21:54wo 31-08-2016 om 21:54

West Ham United hoopt Alvaro Arbeloa terug te halen naar de Premier League. De Spanjaard zit sinds juni zonder club, nadat hij transfervrij mocht vertrekken bij Real Madrid.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports ondergaat Arbeloa woensdag de medische keuring bij West Ham, waarna hij een contract tot het einde van het seizoen zal tekenen. Met de rechtsback halen de Londenaren een ervaren speler in huis, want Arbeloa speelde tussen 2008 en 2013 53 interlands voor Spanje en meer dan vijftig duels in de Champions League.

Voor Arbeloa betekent zijn overgang naar West Ham een terugkeer in de Premier League. De verdediger speelde tussen 2007 en 2009 voor Liverpool, voor wie hij 95 keer in actie kwam. Vervolgens trok Arbeloa naar Real, waar hij de laatste jaren voornamelijk als twaalfde man fungeerde. In Spanje speelde de verdediger behalve voor Real ook voor Deportivo La Coruna.

Update 21.54: Alvaro Arbeloa is de nieuwe rechtsback van West Ham United. The Hammers hebben de oud-speler van Liverpool en Real Madrid tot het einde van het seizoen vastgelegd. De 33-jarige Spanjaard, die in 2010 het WK won met Spanje, was clubloos.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws