City-Belg wilde naar Galatasaray: 'Maar dat mocht niet zo zijn'

City-Belg wilde naar Galatasaray: 'Maar dat mocht niet zo zijn'

Gepubliceerd: donderdag 1 september 2016 om 21:05do 01-09-2016 om 21:05

Jason Denayer ruilde tijdelijk het shirt van Manchester City in voor dat van Sunderland. De Rode Duivel werd door The Citizens uitgeleend aan een andere club in de Premier League. Denayer blikt terug op een bewogen dag. 

De verdediger is blij met de transfer naar Sunderland. Maar gemakkelijk had hij het woensdag niet. "Gisteren was één van de moeilijkste dagen die ik al meemaakte in mijn carrière. Er was een heel lange vergadering over mijn toekomst met de club. De bedoeling was om naar Galatasaray te gaan, want ik heb daar heel veel goede herinneringen en ik ken de club goed, maar dat mocht niet zo zijn. Het is belangrijk dat jullie dat niet op een negatieve manier bekijken", geeft Denayer aan in Het Laatste Nieuws.

De jonge Belg wordt opnieuw uitgeleend door Manchester City. "Ik lees hier en daar dat Jason omwille van de instabiliteit niet naar Turkije mocht" , vertelt manager Jesse De Preter. "Maar dat klopt niet. Wij hebben de voorbije dagen heel veel vergaderd met City, en daarbij kwam steeds naar voren dat de club Denayer dichter bij huis aan het werk wilde zien. Bovendien willen ze dat hij zichzelf komend seizoen op een hoger niveau bewijst, zoals de Premier League dus. Ze zien in Jason nog altijd de toekomst."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws