Feyenoord lost ticketchaos op en wil fans zo snel mogelijk weer bedienen

Feyenoord lost ticketchaos op en wil fans zo snel mogelijk weer bedienen

04-09-2016 15:18
6

Feyenoord wil zo snel mogelijk de verkoop van passe-partouts voor de Europa League hervatten. Zaterdagochtend ontstond er enorme chaos in het ticketingsysteem van de Rotterdamse club, waardoor de verkoop gestaakt werd.

Volgens Eventim, de ticketingpartner van Feyenoord, zijn alle technische problemen van zaterdag inmiddels verholpen. Dat meldt de Stadionclub zondag op het digitale thuis.

Door alle problemen die ontstonden bij de verkoop van zaterdag hebben maar enkele honderden supporters van Feyenoord een passe-partout weten te bemachtigen. Ook zijn er fans die wel afgerekend hebben, maar vervolgens geen bevestiging van hun aankoop ontvingen. Feyenoord zal met partner Eventim zo snel mogelijk zorgen voor een oplossing.

Wanneer de verkoop hervat wordt is nog niet bekend. Feyenoord zal begin komende week een datum communiceren voor de herstart van de kaartverkoop. Fans van de Rotterdammers waren zaterdag behoorlijk over de rooie na de complete chaos. Op Twitter barstte een klachtenregen los.