PSV-versterking lacht: Ik denk dat Ziyech nog nooit van mij heeft gehoord

PSV-versterking lacht: "Ik denk dat Ziyech nog nooit van mij heeft gehoord"

Gepubliceerd: zondag 4 september 2016 om 15:49zo 04-09-2016 om 15:49

Met Olexandr Zinchenko heeft PSV in de slotweek van de zomerse transferperiode een groot talent binnengehaald. Hij moet echter lachen om zijn bijnaam.

Zinchenko wordt in zijn thuisland de Oekraïense Messi genoemd. "Haha, ik wil graag mijn voeten laten spreken. Dan komt de rest vanzelf. Het is wel mooi dat er zulke dingen over mij gezegd worden", reageert de van Manchester City gehuurde international tegenover Sport Arena.

"Wat ik weet van de Eredivisie? Veel topspelers hebben er gespeeld toen ze negentien of twintig jaar oud waren. Het is ook voor mij een belangrijke reden geweest om de overstap te maken. En natuurlijk, de Eredivisie hoort bij de beste vijf competities van Europa."

Op de vraag wie hij denkt dat de belangrijkste concurrent van PSV is in Nederland, heeft Zinchenko snel een antwoord klaar. "Ik denk Ajax, hè." Volgens Sport Arena worden Zinchenko en Ajax-aankoop Hakim Ziyech al met elkaar vergeleken in Nederland. "Het is eigenlijk de eerste keer dat ik dit verhaal en zijn naam hoor." Lachend: "Ik denk dat Ziyech ook nog nooit van mij heeft gehoord."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws