'Raiola haalt na Pogba-soap wéér bloed onder de nagels vandaan bij Juventus'

'Raiola haalt na Pogba-soap wéér bloed onder de nagels vandaan bij Juventus'

05-09-2016 15:10
18

Mino Raiola ligt weer in de clinch met Juventus. Na de zomerse transfersoap rond Paul Pogba is nu Moise Kean het lijdend voorwerp van een meningsverschil tussen de Serie A-grootmacht en de Nederlandse zaakwaarnemer. 

De zestienjarige Kean staat te boek als één van de grootste talenten van De Oude Dame. Afgelopen jaargang maakte de jonge aanvaller liefst 24 doelpunten in 25 optredens namens een jeugdteam van de Italiaanse topclub. 

De piepjonge spits heeft nog geen profcontract bij Juventus. Volgens La Gazzetta dello Sport wil Juve Kean graag zo snel mogelijk vastleggen, omdat hij op dit moment voor een schijntje in de handen zou kunnen vallen van clubs uit de Premier League. 

Kean behoort tot de spelersstal van Raiola en de zaakwaarnemer is met Juve al enige tijd in onderhandeling over een meerjarige verbintenis voor zijn cliënt. De gesprekken tussen beide partijen zouden momenteel echter muurvast zitten: Juventus vindt dat Raiola een véél te hoog salaris verlangt voor de jonge aanvaller. Deze zomer verdiende Raiola al ongeveer dertig miljoen euro aan de verkoop van Pogba aan Manchester United.