Wolfsburg houdt Tottenham-aanvaller in de gaten: 'Zeer interessant voor ons'

Wolfsburg houdt Tottenham-aanvaller in de gaten: 'Zeer interessant voor ons'

06-09-2016 17:58

Tottenham Hotspur-middenvelder Heung-Min Son zag deze zomer een transfer naar VfL Wolfsburg afketsen, maar mogelijk krijgt de Zuid-Koreaan in de winter een nieuwe kans om terug te keren naar de Bundesliga. Volgens het Duitse BILD gaat Wolfsburg in januari een nieuw bod uitbrengen.

Dat bevestigt manager Klaus Allofs dinsdag. "Son is een zeer interessante speler voor ons", aldus Allofs, die deze zomer tevergeefs aanklopte in Londen voor Son. De Duitse club bood volgens BILD 32 miljoen euro voor de international, terwijl Tottenham veertig miljoen euro wilde ontvangen.

Son vecht nu voor zijn kansen bij Tottenham. Afgelopen week liet hij bewust interlands met Zuid-Korea schieten om zich in de kijker te spelen bij manager Mauricio Pochettino. De verwachting is dat Son komend weekend in het duel met Stoke City speeltijd gaat krijgen.

Son werd vorige zomer overgenomen door Tottenham van het Duitse Bayer Leverkusen, waar hij in totaal drie seizoen actief was. De Engelsen betaalden zo'n 25 miljoen euro voor de Zuid-Koreaan, maar mede door blessureleed wist de aanvaller nog niet door te breken in de Premier League. In dertien Premier League-wedstrijden scoorde Son vier keer.