Eindhovense transfersoap loopt met sisser af: Voorlopig geen interviews

Eindhovense transfersoap loopt met sisser af: "Voorlopig geen interviews"

07-09-2016 08:07
1

Jinty Caenepeel heeft deze week de training hervat bij FC Eindhoven. De Belgische aanvaller, die in augustus een transfer naar Engeland zag afketsen, was door trainer Ricardo Moniz enige tijd verbannen bij het eerste elftal. 

Barnsley en een aantal Eredivisie-clubs hengelden naar de handtekening van Caenepeel. De dribbelaar rekende op een transfer en had zijn koffers praktisch al gepakt. Dat kon op weinig sympathie van Moniz rekenen. Nu is Caenepeel echter weer in genade aangenomen. Wanneer de aanvaller weer in actie komt in de Jupiler League, weet de trainer nog niet.

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet wat er afgesproken is. Er wordt nog steeds over zijn situatie gesproken. Persoonlijk kan ik me geen dag voorstellen zonder voetbal", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Moniz. 

Caenepeel trainde lange tijd niet mee en miste de eerste vijf competitieduels. Vrijdag komt MVV op bezoek in Brabant. "Als ik het op basis van vandaag inschat, zou hij twintig minuten mee kunnen doen", vermoedt de trainer. "Je ziet gewoon dat hij voorlopig nog niet fit is." Zelf wilde Caenepeel niet reageren. "Alles gaat goed met me, maar ik wil voorlopig geen interviews geven."