El Ahmadi: 'We maken grappen over tegenover wie we zullen staan'

El Ahmadi: 'We maken grappen over tegenover wie we zullen staan'

14-09-2016 08:25
7

Voor Feyenoord wordt het een belangrijke week met het Europa League-duel met Manchester United en de Eredivisie-topper tegen PSV. Karim El Ahmadi heeft er vertrouwen in dat de equipe van Giovanni van Bronckhorst verder is dan vorig seizoen.

"Ik denk dat we sowieso wat volwassener zijn en wat stabieler. Ook als we achter komen zijn we wat rustiger. Daarom denk ik dat we wat verder zijn dan vorig seizoen, maar donderdag moet je het laten zien", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. "Als je tegen teams als Manchester United speelt, zijn er andere wetten. Maar we moeten met vertrouwen naar de wedstrijd gaan en niet te veel naar de tegenstander kijken."

Wedden

Meer odds

De kans is groot dat die tegenstander met een B-ploeg aantreedt, maar voor El Ahmadi maakt dat geen verschil. "De namen die normaal niet spelen zijn ook grote namen en het zijn ook hele goede spelers. Het wordt gewoon een hele mooie wedstrijd. We moeten Manchester respecteren, maar op het veld niet denk ik. Het is leuk om ons te meten met dat soort spelers van wereldformaat."

"Iedereen is er wel mee bezig", vervolgt de Marokkaanse international. "We maken grappen tegenover wie we zullen staan en dat soort dingen. Het is leuk, het is genieten. Hopelijk kunnen we voor een stunt zorgen." Dat moet dan wel gebeuren in een halfgevulde Kuip. "Ik denk nog steeds dat er een leuke sfeer kan ontstaan. Daar heb ik wel vertrouwen in, ook al is het een stuk minder."