Colombiaan onthult: 'Paris Saint-Germain probeerde mij ook aan te trekken'

Colombiaan onthult: 'Paris Saint-Germain probeerde mij ook aan te trekken'

14-09-2016 22:20
2

Carlos Bacca had deze zomer zijn zinnen gezet op een hereniging met kersvers Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery. De twee werkten eerder samen bij Sevilla, maar een transfer van de aanvaller naar de Franse kampioen viel in het water.

PSG had namelijk geen ruimte meer om nog een speler van buiten Europa aan te trekken, zo vertelt Bacca aan Cadena Ser. "Emery is de belangrijkste trainer die ik in mijn loopbaan heb gehad. En ook de beste", aldus de dertigjarige Colombiaan van AC Milan. "Hij heeft mijn prestaties verbeterd en is tevens een goede vriend van mij, misschien is dat het geheim van onze uitstekende relatie."

"Ik wil in de toekomst graag weer onder hem spelen, maar ik ben nu volledig gefocust op AC Milan", vervolgt Bacca, die de voorbije transferperiode ook nadrukkelijk werd gelinkt aan West Ham United. "PSG heeft een geweldige keuze gemaakt om hem aan te stellen. Ze probeerden mij ook vast te leggen, maar ze hadden geen ruimte voor niet-EU-spelers meer."

Bacca scoorde dit seizoen drie keer in drie duels in de Serie A. Milan is het seizoen echter moeizaam begonnen en heeft pas drie punten.