Dit was de ochtend: Ajax verbaast Griekse pers, Italiaanse pers fileert De Boer

Dit was de ochtend: Ajax verbaast Griekse pers, Italiaanse pers fileert De Boer

Gepubliceerd: vrijdag 16 september 2016 om 12:00vr 16-09-2016 om 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Hersenschudding Wuytens valt mee
De hersenschudding van Stijn Wuytens, die hij donderdagavond opliep in het Europa League-duel met Dundalk, lijkt mee te vallen. De middenvelder meldde zich vrijdagochtend alweer op het trainingscomplex van AZ. De blessure liet de emoties gisteren hoog oplopen op het veld.

Engelse kranten fileren United
De Engelse kranten en media maken gehakt van een zeer matig Manchester United, dat donderdag met 1-0 van Feyenoord verloor. De sportpagina's van tabloids als The Sun en The Daily Mirror zijn veelzeggend. Koppen als 'Rottersdamned' en 'Dam It' voerden de vrijdagochtend de boventoon

Nederland levert plek in op UEFA-lijst
Voor de Nederlandse clubs in Europa is het het seizoen van de waarheid. Ajax en Feyenoord zorgden donderdagavond voor een goede start van het Europa League-seizoen, terwijl PSV niet voor een Champions League-stunt wist te zorgen tegen Atlético Madrid. Ondanks deze goede resultaten zakte de Eredivisie toch een plekje op de ranglijst van de UEFA

Griekse pers met handen in het haar
Ajax won voor de tweede keer op rij een belangrijk uitduel in Griekenland en liet de Griekse sportpers met de handen in het haar achter. Diverse media spreken over een volwassen Ajax, dat mentaal goed genoeg bleek om na een vroege tegengoal in een kolkend stadion te winnen.

Italiaanse kranten slachten De Boer
Frank de Boer heeft de zoveelste tegenvaller moeten incasseren in zijn nog prille loopbaan bij Internazionale. In de Europa League was het nietige Hapoel Beer Sheva met 0-2 te sterk in San Siro. Volgens de boulevardpers dreigt zijn ontslag. De Italiaanse kranten halen hard uit. De Boer pakte pas één zege in vier wedstrijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws