De Boer nu al in zwaar Inter-weer: 'Ja, hij is een interessante keuze'

De Boer nu al in zwaar Inter-weer: 'Ja, hij is een interessante keuze'

18-09-2016 18:27
5

Frank de Boer heeft de volledige en onvoorwaardelijke steun van de Inter-leiding. Dat stelt Piero Ausilio, de algemeen directeur van de Milanese grootmacht.

De Boer beleeft een moeizame start van zijn Inter-avontuur, met de Europese nederlaag van donderdag tegen Hapoel Beer Sheva (0-2) als dieptepunt. Na amper vier wedstrijden staat hij daardoor al onder druk. "In Italië is tijd altijd kostbaar, maar wij geloven in het project en de coach", aldus Ausilio tegen Mediaset.

"We vragen om tijd en geduld, dat is geen alibi. Op dit moment zijn we erg relaxed en weten we wat we willen. We wisten dat De Boer een interessante keuze was, maar wisten ook dat we voor een bepaalde filosofie kozen. Dat geven we echt niet zomaar op. Het kost ook hem tijd om te wennen aan een totaal nieuwe wereld."

Ausilio liet zich voorts uit over Marcelo Brozovic, de Kroatische middenvelder die uit de selectie is gezet door De Boer. "Bij Inter hebben we bepaalde normen en waarden", reageert de Inter-directeur, zonder in detail te treden. "We gaan Brozovic heropvoeden."