De Boer botst met boze middenvelder: Ja, hij wilde het stadion verlaten

De Boer botst met boze middenvelder: "Ja, hij wilde het stadion verlaten"

19-09-2016 18:10
1

Javier Zanetti heeft maandag bevestigd dat Frank de Boer een aanvaring heeft gehad met Marcelo Brozovic. De Kroatische middenvelder ruziede in de rust van Internazionale – Hapoel Beer Sheva met zijn trainer.

De Boer zette hem na de 0-2 verloren Europa League-wedstrijd uit de Inter-selectie. Brozovic acteerde vervolgens de vermoorde onschuld, maar Zanetti draait er niet omheen. "Hij was niet blij met zijn wissel in de wedstrijd tegen de Israëliërs en wilde het stadion verlaten", bevestigt de vice-voorzitter in gesprek met Rai TV.

Brozovic miste daardoor de Derby d'Italia tegen Juventus, die verrassend met 2-1 werd gewonnen door Inter. De Boer zit daardoor weer stevig in het Milanese zadel.

Zanetti leest Brozovic de les. "Met zo'n gebaar maak je jezelf onmogelijk binnen een club. Het is belangrijk om altijd je club te respecteren. Ook je ploeggenoten verdienen dat. Als Marcelo deel wil blijven uitmaken van wat hier aan het bouwen zijn, dan staat de deur voor hem open. Maar de bal ligt nu bij hem."

Lees ook: De Boer laat kranten 180 graden draaien: 'Vergeet alles maar, opnieuw!'