'Buiten Engeland kunnen alleen PSG, Bayern, Real en Barça hem betalen'

'Buiten Engeland kunnen alleen PSG, Bayern, Real en Barça hem betalen'

19-09-2016 20:45
6

Tot zijn grote geluk heeft Ronald Koeman dit seizoen de beschikking over Romelu Lukaku bij Everton. De Belgische spits leek op weg naar de uitgang, maar mede op aanraden van Mino Raiola bleef hij op Goodison Park.

Dat betekent niet dat Raiola zich neerlegt bij een leven lang Everton voor Lukaku. In gesprek met de Liverpool Echo noemt de superzaakwaarnemer vier clubs buiten Engeland die hem kunnen betalen: Paris Saint-Germain, Bayern München, FC Barcelona en Real Madrid.

"In de zomer werd er gesproken over een transfer van Romelu naar Juventus, maar in Italië kan geen enkele club hem veroorloven", aldus Raiola. "Buiten Engeland, waar je rijke clubs als Manchester City, Manchester United en Chelsea hebt, kunnen realistisch gezien slechts vier clubs hem betalen: PSG, Bayern, Barça en Real."

Het is niet uitgesloten dat Lukaku zijn Everton-contract later dit jaar gaat verlengen. "We zijn in gesprek", onthult Raiola. "Het is dus mogelijk dat hij langer blijft. Ik vind dat ze goed bezig zijn bij Everton en Lukaku is heel gelukkig met de recente prestaties. We gaan het zien."

Everton staat na vijf speelronden op de tweede plek in de Premier League.