Havo-scholier in de basis bij NEC: In de rust zat ik al helemaal kapot

Havo-scholier in de basis bij NEC: "In de rust zat ik al helemaal kapot"

Gepubliceerd: donderdag 22 september 2016 om 12:20do 22-09-2016 om 12:20

Een opvallende verschijning, woensdagavond tijdens de bekerclash tussen NEC en ADO Den Haag. De zestienjarige Ferdi Kadioglu kreeg van NEC-trainer Peter Hyballa een basisplaats toebedeeld. 

"Ik kreeg pas vanmiddag om vijf uur te horen dat ik zou spelen", vertelde de piepjonge middenvelder na afloop glunderend aan Omroep Gelderland. "Daar had ik echt niet op gerekend. Ik was ook wel gespannen. De trainer zei me dat ik simpel moest spelen, de bal maar één of twee keer raken. En daar ligt ook mijn kwaliteit. Ik kom graag aan de bal. Het ging redelijk, maar in de rust zat ik al helemaal kapot. En in de tweede helft kreeg ik kramp in mijn linkerkuit en moest ik eruit."

"Tegen AZ mocht ik invallen, maar dit is helemaal geweldig. Ik zat eerder vandaag gewoon nog op school. Ik zit in 5 Havo en wil mijn diploma halen. Morgen moet ik ook weer naar school, maar eerst trainen", aldus Kadioglu. NEC verloor de bekerontmoeting na penalty's. 

Plaats een reactie

Eimersweide +9659
donderdag 22 september 2016 om 12:27
Als ik het zo eens allemaal lees, betreft het hier een Havo scholier die in de basis stond bij Nec en in de rust helemaal kapot was. Zou leuk zijn als het artikel ook melding zou maken van zijn favoriete popgroep, kledingstijl en zijn lievelingskostje. Dan leer je zo'n knaap nog beter kennen
Vind ik leuk
TdoubleU +1383
donderdag 22 september 2016 om 12:59
goed plan: jij begint eerst over jezelf
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws