Enorme kans om Feyenoord pijn te doen: Ga ik paar keer wakker van worden

Enorme kans om Feyenoord pijn te doen: "Ga ik paar keer wakker van worden"

23-09-2016 00:02
1

Tom Boere scoorde donderdag voor FC Oss tijdens het met 4-1 verloren bekerduel met Feyenoord en baalde er flink van dat hij ook niet voor de 1-2 tekende. De spits kreeg daar wel een gigantische kans voor.

"Of ik daar nog wel eens wakker van zal worden? Ja, zeker. Wel een paar keer, denk ik", aldus Boere tegenover FOX Sports, die over zijn vroege 0-1 zegt: "Het is voor mij ook heel snel gegaan, moet ik eerlijk zeggen. Ik krijg de bal, Bax maakt het Kongolo erg lastig. De keeper komt uit, er is een scrimmage en ik denk dat ik op de goede plek sta."

Wedden

Meer odds

Bij rust stond het nog maar 1-1 en zag Oss kansen op meer. "In de rust zeiden we tegen elkaar dat we zo door moesten gaan. In het begin moesten we wennen, maar uiteindelijk stonden we goed compact. Feyenoord was vooral gevaarlijk uit corners, maar 1-1 in de rust is gewoon redelijk goed. Dat moet je proberen zo lang mogelijk vol te houden. Uiteindelijk baal ik, mijn kans kan een kantelmoment zijn. Bij 1-2 is het voor Feyenoord echt lastig, het is zonde dat ik die kans mis."