Oorlog tussen Mourinho en Wenger bereikte kookpunt: 'I will break his face'

Oorlog tussen Mourinho en Wenger bereikte kookpunt: 'I will break his face'

23-09-2016 09:05
7

Manchester United-manager José Mourinho heeft weer op een aparte manier het nieuws gehaald. Ditmaal wegens een quote over Arsene Wenger, die hij al eens 'Specialist in failure' noemde. Nu blijkt dat Mourinho ook heeft gezegd: 'I will break his face'.

The Special One heeft dat volgens sportjournalist Rob Beasley, die bezig is met een boek over Mourinho, gezegd. 'Wat de opinie van Mourinho over Wenger is als de camera's en microfoons niet aan staan? Dan is hij nog harder. Een paar keer heeft Mourinho aangegeven dat hij niet alleen verbaal, maar zelfs fysiek wil vechten met Wenger. Zulke rivalen zijn het geworden', stelt Beasley.

Mourinho haat Wenger, zoveel is wel duidelijk nu het boek 'Up Close and Personal' is geschreven. Het kwam nogmaals tot een confrontatie rond de transfer van Petr Cech in 2015 bij Chelsea. Mourinho wilde hem niet laten gaan, maar eigenaar Roman Abramovich wel. In een mailconversatie tussen Mourinho en Beasley zei de coach: 'Wenger wil Cech en denkt dat het om geld gaat… Hij zit fout!!! Wil je Cech? Ok, dan wil ik Walcott of Oxlade-Chamberlain! Die zijn 'shit' bij hem, maar ik kan hen geweldig maken.'