Dit was de ochtend: Ibrahimovic vergeetachtig, KNVB deelt opvallende straffen uit

Dit was de ochtend: Ibrahimovic vergeetachtig, KNVB deelt opvallende straffen uit

23-09-2016 12:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Ibrahimovic schuldig in salaris-gate'
Zlatan Ibrahimovic baarde enkele weken geleden opzien door te melden dat Paris Saint-Germain hem nog geld verschuldigd is. Exact het tegenovergestelde zou echter aan de hand zijn. PSG heeft in 2012 namelijk de Italiaanse belastingen van de Zweed voorgeschoten. (L'Equipe)

Tabloid betrapt Van Aanholt op roken
Patrick van Aanholt zit in de problemen. The Sun betrapte hem namelijk op het roken van een waterpijp en daar besluit de tabloidkrant nu een 'ding' van te maken. Het nieuwsblad brengt de foto op een opvallend moment naar buiten: Van Aanholt kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij hartklachten zou hebben. (The Sun)

Nouri verklaart opvallende actie
Abdelhak Nouri beleefde met een doelpunt woensdagavond een droomdebuut tegen Willem II, maar na afloop was de manier waarop hij het doelpunt vierde het meest besproken moment van zijn invalbeurt. Nouri wees naar zijn naam en rugnummer (34) en verklaarde achteraf waarom hij dat deed. (De Telegraaf)

KNVB legt amateurclub hoogst mogelijke straf op
Een opmerkelijke vete tussen voetbalclub Koninklijke HFC en de KNVB. De Haarlemse amateurvereniging, die uitkomt in de Tweede Divisie, is in de ogen van de bond in de fout gegaan met shirtreclame, maar ontkent zelf in alle toonaarden. De KNVB heeft de club de hoogst mogelijke boete opgelegd omdat HFC reclame zou maken voor sterke drank. (De Telegraaf)

KNVB handhaaft straf Kali
De tuchtcomissie van de KNVB heeft Anouar Kali drie wedstrijden schorsing opgelegd na zijn overtreding op Lasse Schöne in de bekerwedstrijd tegen Ajax. Kali ging eerder nog in beroep omdat de videoscheidsrechter de beslissing van Makkelie om geel te geven overruledel. (KNVB)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie