Fluitconcerten in Madrid na nieuwe domper: vierde remise op rij voor Real

Fluitconcerten in Madrid na nieuwe domper: vierde remise op rij voor Real

02-10-2016 18:04
19

Real Madrid is er zondagmiddag wéér niet in geslaagd om te winnen. Na remises tegen Villarreal, Las Palmas en Borussia Dortmund (Champions League) was het ditmaal Eibar dat de Madrileense grootmacht op een gelijkspel hield: 1-1. 

In eigen huis had Madrid negentig minuten lang de bal, maar het beloofde al vroeg een moeilijke middag te worden toen Fran Rico namens Eibar (knap achtste met tien punten uit zes duels) na zes minuten voor de openingstreffer tekende. Vrij snel werd het 1-1. Cristiano Ronaldo gaf de bal voor en Gareth Bale kopte bij de tweede paal hard binnen. 

De sterrenformatie van trainer Zinedine Zidane had daarna nog meer dan een uur om de zege binnen te slepen, maar het werd een zwaar frustrerende middag voor de supporters van De Koninklijke. Zelfs bij Ronaldo lukte er maar weinig. Gescoord werd er niet meer. Eibar pakte zo voor de eerste keer in de clubhistorie een punt tegen Real. 

Vanmiddag won koploper Atlético Madrid reeds met 2-0 bij Valencia. Als FC Barcelona zondagavond wint bij Celta de Vigo, klimt het over Atlético en Real heen en pakt het de koppositie.