Dit was de ochtend: Van Beukering werkt aan terugkeer, Lens voor Memphis

Dit was de ochtend: Van Beukering werkt aan terugkeer, Lens voor Memphis

03-10-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Blind wilde Lens als vervanger Berghuis
Bondscoach Danny Blind had liever Jeremain Lens dan Memphis Depay toegevoegd aan zijn selectie van het Nederlands elftal. Dit na het afvallen van zowel Luuk de Jong als Steven Berghuis. Lens meldde zich echter af voor het Nederlands elftal, waardoor Memphis alsnog bij het keurkorps werd gevoegd. (De Telegraaf) 

Pröpper door blessures op nieuwe positie
Het PSV-middenveld lijdt onder een blessuregolf. Doordat Andrés Guardado, Bart Ramselaar en Jorrit Hendrix binnen een week geblesseerd raakten, mocht Siem de Jong zaterdag op het middenveld beginnen tegen Heerenveen en viel Oleksandr Zinchenko in. De vele blessuregevallen hebben ertoe geleid dat Davy Pröpper door Cocu op een andere positie werd gezet(De Telegraaf)

Van Beukering werkt aan terugkeer in betaald voetbal
Jhon van Beukering gaat voor een terugkeer in het betaald voetbal. De aanvaller van weleer is hard aan het trainen om fit te worden. Hij speelde in het verleden onder meer voor De Graafschap, Vitesse, NEC en Feyenoord. Van Beukering heeft al contact gehad met een profclub(De Gelderlander) 

Ayoub wil tóch niet weg bij Utrecht
Yassin Ayoub terug naar Ajax? In een video liet de middenvelder van FC Utrecht weten dat een overstap naar Amsterdam zijn voorkeur geniet, maar dat hij daadwerkelijk weg wíl is een ander verhaal. Ayoub, die de Amsterdamse jeugdopleiding  oorliep, wil eerst belangrijk worden bij FC Utrecht voordat hij een eventuele vervolgstap maakt. (nrc.next)

Wuytens heeft clubs voor het uitkiezen
Jan Wuytens heeft na zijn contractontbinding bij AZ de Eredivisie-clubs voor het uitzoeken. De centrale verdediger traint momenteel mee bij Jong PSV, om zijn conditie op peil te houden. Wuytens heeft al contact gehad met verschillende Eredivisie-clubs, maar zegt zelf meer te voelen voor een buitenslands avontuur. (Het Belang van Limburg)