KNVB deelt berisping uit aan voorzitter na 'Shit KNVB' en 'KNVB Maffia'

KNVB deelt berisping uit aan voorzitter na 'Shit KNVB' en 'KNVB Maffia'

06-10-2016 14:50
11

De Graafschap-voorzitter Martin Mos is weggekomen met een berisping na zijn kritiek op de KNVB via zijn Twitter-account. De preses heeft volgens de Gelderlander de berisping van de voetbalbond geaccepteerd.

Voor De Graafschap is de zaak hier ook mee afgedaan. "Nu is het klaar", zegt commercieel directeur Martine Zuil. Mos spuwde op Twitter zijn frustraties over de KNVB nadat de club bestraft werd voor de ongeregeldheden tijdens het play-offduel met Go Ahead Eagles eind vorig seizoen. 'Shit KNVB', schreef de voorzitter onder meer. 'Geen respect meer, KNVB maffia! Wanbeleid, wanbeleid, wanbeleid en dan een klein clubje zo'n straf opleggen! Waardeloos!'

Inmiddels heeft Mos zijn Twitter-account afgeschermd en heeft hij dus de berisping van de KNVB geaccepteerd. De preses deed de uitlatingen nadat bekend werd dat De Graafschap één wedstrijd zonder publiek moest spelen en 17.500 euro moest betalen voor het wangedrag van de fans, die na het duel met Go Ahead het veld bestormden en de confrontatie aangingen met de spelers van de bezoekers.