'Napoli stelt opmerkelijk lijstje met veteranen op als mogelijke Milik-vervangers'

'Napoli stelt opmerkelijk lijstje met veteranen op als mogelijke Milik-vervangers'

10-10-2016 11:56
2

De blessure van Arek Milik is een fikse streep door de rekening voor Napoli. De nummer twee van de Serie A wil zo spoedig mogelijk een tijdelijke vervanger strikken voor de oud-Ajacied en is in die zoektocht ook uitgekomen bij Miroslav Klose.

Dat meldt de Corriere dello Sport maandag. De voormalig Duits international is transfervrij sinds hij afgelopen zomer bij SS Lazio vertrok. De inmiddels 38-jarige Klose was de voorbije jaargang goed voor zeven goals in 24 competitieoptredens voor de Romeinen. Hij is zeker niet de enige 'oudgediende' die Napoli op het oog heeft als noodoplossing.

Ook routiniers als Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov, Marouane Chamakh en Kevin Kuranyi zouden op het lijstje van de Napolitanen prijken. In afwachting van een nieuwe aanvalsleider overweegt trainer Maurizio Sarri ondertussen om Manolo Gabbiadini of Jose Callejon op de spitspositie uit te proberen. Napoli ontvangt zaterdag AS Roma in eigen huis.

Napoli moet het in ieder geval de komende maanden zonder Milik stellen. De Pool heeft de voorste kruisband in zijn linkerknie afgescheurd.