Huiberts: 'Ze vonden het belachelijk dat we meer dan 10 miljoen vroegen. Hoezo?'

Huiberts: 'Ze vonden het belachelijk dat we meer dan 10 miljoen vroegen. Hoezo?'

Gepubliceerd: woensdag 12 oktober 2016 om 13:08wo 12-10-2016 om 13:08

De verkoop van AZ-spits Vincent Janssen aan Tottenham Hotspur was één van de grote transfersoaps van afgelopen zomer. Na intensieve onderhandelingen met de Premier League-club hield AZ uiteindelijk zo'n twintig miljoen euro over aan de deal. Directeur voetbalzaken Max Huiberts blikt tevreden terug. 

"Ik heb er niet door in de spanning gezeten, maar achteraf dacht ik wel: goh, lekker, we hebben het goed gedaan. Ja, ik was wel opgelucht dat het goed was afgerond. De kopende partij, Vincent Janssen en wij waren dik tevreden", vertelt Huiberts in magazine AZ Spreekt. "Maar ik snap ook de supporters die denken: we zijn een heel goede speler kwijt. Dat is nou eenmaal waar we mee te maken hebben in de Nederlandse competitie."

"Er werd gezegd dat het belachelijk was dat we meer dan tien miljoen vroegen voor Vincent omdat hij bij AZ speelt. Maar dan denk ik: hoezo? Hij is topscorer van Nederland en de nummer één spits van Oranje", vervolgt hij. "Vincent was de top van de Eredivisie al ontstegen. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich snel gaat aanpassen aan het niveau van de Premier League."

Poll

Wordt Janssen een succes bij Tottenham?

(8018 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws