Bij Arsenal vertrokken toptalent maakt indruk: Dan komt er snel club voor hem

Bij Arsenal vertrokken toptalent maakt indruk: "Dan komt er snel club voor hem"

12-10-2016 20:22

Serge Gnabry heeft pas net de overstap gemaakt van Arsenal naar Werder Bremen, maar is volgens voormalig Jong Duitsland-coach Horst Hrubesch zo goed dat hij snel de terugkeer naar een Europese topclub kan maken.

"Als hij zich zo blijft ontwikkelen, dan komt er snel een club voor hem", zegt de 65-jarige coach in gesprek met BILD over de 21-jarige Duitser. Gnabry tekende afgelopen zomer een vierjarig contract bij de Duitse club, waar hij zich stormachtig ontwikkeld. "Hij is een uitzonderlijke voetballer, anders zou Arsène Wenger hem nooit naar Arsenal hebben gehaald. Hij is tweebenig, snel, heeft een supertechniek, oog voor de pass en levensgevaarlijk voor het doel."

Wedden

Meer odds

Werder-directeur Frank Baumann ziet ook dat het snel gaat met Gnabry, goed voor twee Bundesliga-goals dit seizoen. "Het is zeer nuttig als Werder spelers als Serge voor de middellange termijn kan behouden om een van de gezichten van de club te laten worden. Maar dan moeten we blijven evolueren als club, om de spelers perspectief te bieden en te laten verwezenlijken", aldus Baumann van de huidige nummer vijftien van de Bundesliga.