Dilemma voor Feyenoord-debutant: 'Advies van El Ahmadi en Basacıkoglu'

Dilemma voor Feyenoord-debutant: 'Advies van El Ahmadi en Basacıkoglu'

13-10-2016 09:14
17

Feyenoord-talent Mo El Hankouri weet nog niet welk land hij wil gaan vertegenwoordigen in de toekomst. De jonge aanvaller beschikt over zowel de Nederlandse als de Marokkaanse nationaliteit. 

"Ik ben in Nederland geboren, maar mijn beide ouders in Marokko. Ik heb ooit voor Oranje onder 15 gespeeld, terwijl ik vorig jaar werd opgeroepen voor Marokko Onder 20. Toen moest ik alleen afzeggen vanwege een blessure. Als ik echt voor de keuze komt te staan, zal ik gaan praten met Karim El Ahmadi en Bilal Basacıkoglu", vertelt El Hankouri deze maand in Feyenoord Magazine. 

"Karim weet hoe het is om voor Marokko te spelen, terwijl Bilal moest kiezen tussen Turkije en Nederland. Zij kunnen me goed adviseren", vervolgt de vleugelaanvaller, die eerder dit seizoen zijn debuut maakte op het hoogste niveau. Tijdens het bekerduel met FC Oss gunde trainer Giovanni van Bronckhorst hem invallen. "Elke minuut die ik mag spelen, wil ik laten zien wat ik kan. Daarnaast leer ik ook op de trainingen heel veel. Als je met zoveel goede en ervaren spelers mag trainen, word je heel snel een betere voetballer."