Pröpper hint naar vertrek: Als ik dit vasthoud, verwacht ik een mooie stap

Pröpper hint naar vertrek: "Als ik dit vasthoud, verwacht ik een mooie stap"

13-10-2016 17:58
33

Davy Pröpper kan een mooie stap maken als hij zijn huidige niveau bij PSV weet vast te houden. Dat stelt de middenvelder in gesprek met de NOS. Pröpper speelt sinds 2015 in Eindhoven en werd direct landskampioen.

"Ik speel meer duels op hoog niveau en ben constanter geworden", aldus Pröpper. "Als ik dit vasthoud, verwacht ik een mooie stap." Toch is die 'mooie stap' nu nog niet aan de orde. "Zover is het nog lang niet. Als er iets moois langskomt denk je daar natuurlijk over na. Wat ik iets moois vind? Moeilijk. Je moet een bepaald gevoel bij een club hebben."

De middenvelder speelde tijdens de interlandperiode voor Oranje tegen Frankrijk. "Bij Oranje merk je het verschil met de echte top. Dat is nog een stap extra."

Na de interlandperiode moet voor PSV het vizier weer op de competitie. Aanstaande zaterdag is Heracles Almelo de tegenstander en een overwinning is hard nodig om in het spoor van koploper Feyenoord te blijven. Pröpper: "Feyenoord gaat echt niet alles winnen. Zij krijgen ook nog wel wat tikjes. Dan moeten wij er staan om onze slag te slaan. Dat zou tegen Heracles kunnen zijn."