'Milik is bovenal een vriend, dan schuif je de rivaliteit aan de kant'

'Milik is bovenal een vriend, dan schuif je de rivaliteit aan de kant'

13-10-2016 21:04

Wojciech Szczesny leeft mee met concurrent maar bovenal landgenoot Arek Milik, die bij Napoli zeker zes maanden is uitgeschakeld door een zware knieblessure. Zaterdag treft Szczesny met AS Roma Napoli in de Serie A.

"Het komt ons misschien beter uit dat hij afwezig is, maar het blijft spijtig om hem te zien worstelen met zo'n serieuze blessure", zegt de Poolse doelman van Roma. "In dit soort gevallen schuif je de rivaliteit aan de kant. Milik is bovenal een vriend en een ploeggenoot bij Polen. Hij gaat een hele zware tijd tegemoet, het is verschrikkelijk nieuws en een groot verlies voor Napoli."

Wedden

Meer odds

De focus van Szczesny ligt echter vooral op het sportieve resultaat tegen Napoli. "Deze wedstrijd is niet alleen belangrijk voor ons omdat Napoli één punt voorstaat op ons op de ranglijst, maar ook omdat we uit een goede periode komen met twee overwinningen op rij in alle competities. Het is belangrijk dat we op deze weg verder gaan en het gat met Juventus overbruggen." Roma staat derde op de ranglijst met dertien punten, vijf minder dan Juventus.