Liverpool en Manchester United blijkt alleen op papier vermakelijke topper

Liverpool en Manchester United blijkt alleen op papier vermakelijke topper

17-10-2016 22:44
20

De Premier League-kraker tussen Liverpool en Manchester United heeft maandagavond geen winnaar opgeleverd. Op Anfield werd niet gescoord: 0-0.

Alles werd er de laatste dagen aan gedaan in Engeland om de kraker op Anfield te hypen, maar op het moment suprême konden beide ploegen het niet waarmaken. De gezworen vijanden maakten er vooral in de eerste helft een potje van, met veel balverlies en nauwelijks een fatsoenlijke aanval.

Wedden

Meer odds

Dat gebeurde allemaal met één Nederlander op het veld. Daley Blind nam zijn inmiddels vaste stek linksachter in. Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah zaten niet bij wedstrijdselectie van Manchester United en bij Liverpool ontbrak Georginio Wijnaldum door een blessure.

In de tweede helft werd het leuker op Anfield. Kansen waren echter niet aan Zlatan Ibrahimovic besteed, terwijl Philippe Coutinho een late openingstreffer werd ontnomen door een wereldredding van David De Gea. Ook een invalbeurt van Wayne Rooney veranderde niets meer aan de teleurstellende uitslag: 0-0.

Door de puntendeling blijft Liverpool de nummer vier van de Premier League. In acht competitieduels pakte de ploeg van Jürgen Klopp zeventien punten. Manchester United volgt op de zevende plaats met drie punten minder.