Galashow van Jong Ajax: Ja, het is aan hen om weer in Ajax 1 te komen

Galashow van Jong Ajax: "Ja, het is aan hen om weer in Ajax 1 te komen"

17-10-2016 23:06
4

Marcel Keizer is een tevreden man na de 4-2 overwinning van Jong Ajax op De Graafschap in de Jupiler League. De trainer van de Amsterdammers zag zijn ploeg overtuigen.

"Ik heb genoten van het team, ze spelen met steeds meer ritme. Er wordt bovendien ook veel in de diepte gespeeld, waardoor er meer kansen komen. Beide tegendoelpunten waren wel een smetje, maar ik heb verder heel mooie dingen gezien", licht Keizer toe op de website van Ajax.

"Al met al ben ik zeer tevreden. We staan op een mooie plek (derde, red.), maar in uitduels hebben we nog te weinig punten gehaald. Daarin moeten we ons nog verbeteren."

Ook in gesprek met FOX Sports toont Keizer zich tevreden. "We hebben goede spelers op het veld staan, die elkaar goed kunnen vinden. Ik ben niet verbaasd, want op de training is dit het normale niveau. Het is netjes van ons dat we zo'n wedstrijd gespeeld hebben."

Het feit dat De Graafschap in grote delen van de wedstrijd van de mat werd getikt door Jong Ajax, roept echter vragen op. Zijn sommige spelers niet te goed voor de Jupiler League? Keizer: "Ja, het is aan hen om weer in Ajax 1 te komen."