Uithaal naar Kramer: Hij moet ontzettend blij zijn dat hij bij Feyenoord zit

Uithaal naar Kramer: "Hij moet ontzettend blij zijn dat hij bij Feyenoord zit"

17-10-2016 23:22
5

Michiel Kramer heeft geen reden tot klagen en is niet goed genoeg om eerste spits van Feyenoord te zijn. Dat zegt een kritische Kenneth Perez maandagavond.

Kramer kroonde zich zondag tot matchwinner tegen NEC door in blessuretijd een bal binnen te lopen. Na afloop van de 1-2 zege van Feyenoord in Nijmegen liet hij weten vrede te hebben met zijn reserverol achter Nicolai Jörgensen, maar dat het ergens wel steekt en frustreert.

"Ik vind het best wel storend om te lezen dat hij vindt dat hij geen kans heeft gehad, omdat Nicolai Jörgensen voor veel geld is gehaald", aldus Perez bij Natafelen met Kees op FOX Sports. "Kramer moet ontzettend blij zijn dat hij bij Feyenoord zit. Hij is een prima tweede spits, maar absoluut geen eerste spits voor Feyenoord."

"Hij zegt ook: ik train harder, omdat het moet door een hartslagmeter", vervolgt Perez, die zich ergert aan dergelijke uitspraken. "Vind je dat een professionele instelling? Nogmaals: Kramer is als pinchhitter prima voor Feyenoord, maar never nooit als eerste spits.