In het kort: Modric tekent nieuw contract bij Real, commissaris voor KNVB

In het kort: Modric tekent nieuw contract bij Real, commissaris voor KNVB

Gepubliceerd: dinsdag 18 oktober 2016 om 12:35di 18-10-2016 om 12:35

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Modric tekent nieuw contract bij Real
Luka Modric heeft een nieuw contract ondertekend bij Real Madrid. De spelmaker uit Kroatië is nu tot medio 2020 verbonden aan de Madrilenen, zo meldt de club via de officiële kanalen. Op woensdag volgt er een officieel moment rond de contractverlenging van Modric.

Mulder naar voren geschoven als nieuwe KNVB-commissaris
Het heeft er alle schijn van dat Erik Mulder namens de Eredivisie-clubs naar voren wordt geschoven als commissaris bij de KNVB. Dit schrijft De Telegraaf dinsdagochtend. Mulder werd eerder in verband gebracht als opvolger van directeur Onno Jacobs bij FC Twente, maar door die functie lijkt een streep gezet te kunnen worden door Mulders aanstaande functie bij de Nederlandse voetbalbond.

Clubdirecteuren twijfelen niet aan integriteit Gerbrands
De integriteit van Toon Gerbrands is volgens diverse clubdirecteuren uit het Nederlandse betaalde voetbal niet in twijfel getrokken, meldt De Telegraaf. Gerbrands kreeg deze indruk wél nadat diezelfde directeuren lieten weten geen te hoog PSV-gehalte te willen hebben bij de raad van commissarissen van de KNVB. Hierdoor besloot de PSV-directeur uit de ECV te stappen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws